Eternal – Klinisk testet

LUNA | PRODUCT | ANTI-AGINGSÅDAN VIRKER DET | INDHOLDSSTOFFER | ANVENDELSE |

resynkroniser og vedligehold hudens naturlige biorytmer både indirekte og kollektivt.

7 ALDERS-DEFINEREDE AKTIVE HANDLINGER

Dette klinisk afprøvede system leverer ungdommelig hud med kun en to-timers behandling om ugen.

DERMATOLOGISKT testet
og klinisk bevist *

Luna microcare er klinisk bevist og dermatologisk testet til at reducere linjer / rynker under øjnene.

FORBEDRER
HYDRATION

Dramatisk forbedring af hydrering af huden på grund af forbedret levering af vigtige aktive ingredienser gennem den transdermale vej, der overvinder begrænsningerne ved de konventionelle fremgangsmåder. **

Reducerer rynke dybde

Dramatisk forbedring af rynker
og krage-fødder i særdeleshed.

FORBEDRER HUDTYKKELSE
OG GENRETTER HUDTÆTTHED

De væsentlige forbedringer af hudtæthed og tykkelse demonstreres sonografisk for et repræsentativt emne. Virkningen af ​​LUNA MICROCARE ® ETERNAL  på vævsstrukturer (f.eks. Hudtæthed ) og organdimensioner (f.eks. Hudtykkelse ) hos raske frivillige blev registreret i uge 0 og uge 12.

Dermis bliver tæt; forbedringsgraden er signifikant, når LUNA MICROCARE ® ETERNAL  blev påført på grund af den struktur, der findes i huden, såsom kollagen, elastin og bindevæv. Ligeledes er den generelle forbedring af hudtykkelse i dermis generøs.

* Repræsentative resultater fra den kliniske undersøgelse er angivet her. For yderligere detaljer: M. Avcil et al. Effektivitet af bioaktive peptider, der er fyldt på hyaluronsyre-mikronålpletter: En monocentrisk klinisk undersøgelse, J Cosmet Dermatol. (2019) DOI: 10.1111 / jocd.13009.

** Statistisk “meget signifikante” forbedringer fra den gennemsnitlige baseline-score for hudhydrering blev observeret for 20 forsøgspersoner behandlet med LUNA MICROCARE ® ETERNAL  i uge 12 (parret t-test = 1,3 × 10-4 ). Undersøgelsen blev udført af Dermatest GmbH, Tyskland. Se referencen for alle detaljer.