Handelsbetingelser

Standard leveringsbetingelser:

Priser og betaling:

Priserne, som er anført hos Nordic Trading ApS, er dagspriser ekskl. moms og andre afgifter, og prisen er oplyst i danske kroner.

Vi modtager ikke Dankort, men benytter faktura med forudbetaling. (Medmindre andet er aftalt).

Betalingsbetingelserne er forudbetaling for nye kunder, indtil andet er aftalt. Herefter er vores normale betalingsbetingelser netto 14 dage. Ved for sen betaling pålægger vi 100 kr. rykkergebyr og 5% i rente.

Når privatekunder bestiller vareprøver eller testprodukter, så skal fakturaen betales forud. Dette er uanset om man tidligere har bestilt prøver på hjemmesiden.

Fragt:

Alle produkter under varegruppen “Distribution” sendes med GLS eller anden vognmand valgt af Nordic Trading. Fragtudgiften faktureres seperat fra produktfakturaen.

Alle ordre på over kr. 1.200 ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark.

Alle ordre med levering udenfor Danmark pålægges fragt.

Alle priser er DKK excl. moms.

Der sendes ikke papirfaktura, men kun elektronisk fakturering i pdf-format.

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.

Betalingsbetingelserne er netto 14 dage. Ved for sen betaling pålægger vi 100 kr. rykkergebyr og 5% i rente.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Nordic Trading ApS

Møllelodden 4

2791 Dragør

Email: info@nordictrading.dk

Medmindre der er fejl eller mangler på produkterne eller if. med vores leverance,, så tager Nordic Trading som udgangspunkt ikke produkter retur.

Før en evt. varereturnering bedes du kontakte Nordic Trading ApS og varereturneringen foregår til ovenstående adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Opdateret af Nordic Trading ApS d. 1. maj 2021